انتخاب درست ابزار جهت عملکرد مورد نظرتان باعث کاهش هزینه، زمان و حسن انجام کار برای شما خواهد شد بنابراین همیشه برای انجام عملکر مورد نظرتان از ابزار مخصوص آن کار استفاده نمایید تا از وارد کردن فشار بیش از ظرفیت دستگاه جلوگیری نمایید. گاهی ممکن است که این انتخاب کمی دشوار به نظر برسد و انتخاب را با کمی دشواری و سردرگمی روبرو نماید. ما در این مطلب سعی در معرفی انواع دریل و نکات مهم هنگام خرید دریل را در اختیار شما همراهان گرامی قرار دهیم. پس تا انتها نیز همراهمان باشید.
انواع دریل
دریل معمولی یا خانگی
اولین نوع دریلی که هر کسی با آن آشنایی دارد ابزاریست که فقط با چرخش مته روی سطح مورد نظر سوراخ ایجاد میکند. این نوع دریلها سادهترین نوع دریل هستند که تنها کاربردشان ایجاد سوراخ در سطوحی نظیر پلاستیکی و چوبی است. هرچند همین نیز بستگی به قدرت مته آن دارد و شاید تمامی دریلهای ساده موجود در بازار قدرت کافی برای دریل کردن چوب را نداشته باشند. بنابراین هنگام خرید دریل باید به اینکه چه چیزی را میخواهید دریل کنید و حتی حفره ایجاد شده میخواهید چه سایزی باشد نیز دقت کنید.
دریل چکشی
دریل چکشی یکی از انواع دریل است که این روزها طرفداران بسیاری کسب کرده است. این نوع دریل را یک دریل دوکاره میشناسند چرا که دو عملکرد دریل کردن و ضربه زدن را انجام میدهد. برای مواقعی که میخواهید به روی سطوح سختتری نظیر سطوح بتنی دریل کنید نیاز به چنین دریلی خواهید داشت که همزمان که عمل دریل کردن را انجام میدهد به سطح ضربه نیز وارد کند تا با این کار سوراخ ایجاد کند. نکته مهمی که این دریلها را محبوب کرده است همین قابلیت دوکاره بودنشان است. یعنی اگر نیاز نباشد میتوانید حالت چکشی آن را غیرفعال کنید و همانند یک دریل معمولی از آن استفاده کنید.
چکش تخریب
بسیاری ممکن است چکش تخریب و دریل چکشی را با هم اشتباه بگیرند. اما چکش تخریب کاربردی متفاوت از دریل چکشی دارد اما آن را برادر بزرگتر دریل چکشی میدانند چرا که معمولاً ظاهری شبیه به این نوع دریل دارد با این تفاوت که گاهی کمی بزرگتر و گاهی خیلی بزرگتر از یک دریل چکشی است. مکانیزم چکشی این نوع دریلها خیلی قدرتمندتر از یک دریل چکشی است و معمولاً کاربرد خانگی ندارند و همانطور که از نامشان پیداست ابزاری برای تخریب هستند که این کار را همراه با دریل کردن و ضربه زدن به سطوح سختی همانند بتن، فلز یا چوب انجام میدهند. از چکش تخریب برای تخریب سنگ، آجر و آسفالت نیز استفاده میشود.
دریل پیچ گوشتی
در حقیقت پیچ گوشتی شارژی یا برقی را یک دریل نمیدانند اما این ابزار ظاهری کاملاً شبیه به یک دریل معمولی دارد و همانند یک دریل کار میکند با این تفاوت که قدرت کمتری از یک دریل استاندارد معمولی دارد و بعنوان پیچ گوشتی استفاده میشود. اگرچه یک دریل پیچ گوشتی هم میتواند سوراخ کوچکی در دیوار ایجاد کند اما معمولاً برای این کار پیشنهاد نمیشود و توصیه میشود همان عمل پیچ کردن را انجام دهد. این ابزار برای بستن پیچهای ریز جعبههای برق، بستن صفحات سوئیچ و هر مکان دیگری که نیاز به یک پیچ گوشتی دارید مناسب است و به طور کلی به جای پیچ گوشتی دستی استفاده میشود.
دریل ستونی
از این دستگاه ها برای حفاری سطوح مختلف مانند فلزات ، سنگها ، چوب و کریستال ها با دقت بالا استفاده می شود. این دقت بالا به لطف دامنه حرکتی محدود آنها ، که فقط عمودی است ، حاصل می شود و این ویژگی به آن اجازه نمی دهد در اطراف منحرف شود. این نوع دریل معمولاً در کارگاهها و واحدهای نیمه صنعتی و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.
دریل نمونه بردار
آنها نوع خاصی از دریل ها هستند که هدف آنها ایجاد سوراخهای بزرگ و گرفتن نمونه از مواد مختلف صنعتی برای ارسال به آزمایشگاههای ریخته گری برای آزمایش است. فناوری بکار رفته در سه نظام این سری از دریل ها با سایر دریل ها متفاوت است.
دریل بیسیم یا سیمی
دریل بی بسیم(شارژی)
دریل های برقی به دو دسته بی سیم و باسیم تقسیم می شوند. دانستن خصوصیات هر یک از این دو نوع دریل به شما کمک می کند تا نوعی را متناسب با نیاز خود انتخاب کنید.
دریل شارژی
دریل های بی سیم همانطور که از اسمشان پیداست از باتری برای برق استفاده می کنند و بی سیم هستند. خوبی آنها این است که می توانید از آنها در هر کجا که می خواهید استفاده کنید.
استفاده از آنها حتی در مکانهای صعب العبور بسیار آسان است. با این حال ، از آنجا که وزن باتری به وزن دستگاه می افزاید، ورن آنها معمولاً از مدل های سیم دار مشابه بیشتر هستند.
مقیاس اندازه گیری قدرت یک دریل بی سیم ولت است. هرچه ولتاژ دستگاه بیشتر باشد ، قدرت آن بیشتر و عملکرد بهتری روی سطوح سخت تر دارد. از آنجا که این ولت ها هنگام خرید از باتری استفاده می کنند ، باید به ویژگی های باتری توجه کنید.
دریل باسیم
دریل های باسیم یک انتخاب عالی برای کار سخت هستند زیرا دیگر نیازی به تعویض باطری و نگرانی تمام شدن شارژ باطری را ندارید. البته عیب این نوع دریل ها این است که سیم می تواند زیر پاها باشد و خطر ایجاد کند.
واحد اندازه گیری توان دریل های با سیم وات است. هرچه این مقدار بیشتر باشد ، دریل شما قدرت بیشتری دارد و عملکرد آن در هنگام حفاری و شکستن سطوح سخت و جمع و جور بهتر است. برای سوراخکاری برای سطوح سبک تر مانند سطوح پلاستیکی ، بهتر است از دریل های سبک تری که قدرت کمتری دارند استفاده کنید.
نکات مهم هنگام خرید دریل
نوع دریل
مدل دریل را با توجه به نیاز خود انتخاب کنید اولین چیزی که باید بخاطر داشته باشید این است که می خواهید از تجهیزات خود برای چه کاری استفاده کنید. برخی از آنها سبک و برخی دیگر بسیار سنگین هستند.
اگر کارهای سنگین انجام می دهید ، ممکن است به دریل سیمی احتیاج داشته باشید که قدرتمند باشد و بتواند کارهای دشوارتری را انجام دهد. هنگام انجام کارهای منزل آسان یا کارهای ساختمانی سبک ، ممکن است یک دریل بی سیم سبک برای شما مناسب باشد.
جنس و طول کابل دریل
بدون شک طول سیم می تواند برای دسترسی آسان شما به محیط کار بسیار مهم باشد. طول کابل 3 متر اندازه خوبی است.
مواد بکار رفته در ساخت کابل نکته مهم دیگری است. ضعف مواد باعث می شود که سیم دریل به مرور پیچ بخورد ، ترک بخورد و آسیب ببیند. کابل های ژله مانند با کیفیت می توانند تا حد زیادی از بروز این مشکلات جلوگیری کنند.
ابعاد، ارگونومی و وزن دریل
بدون تردید هیچ چیز همانند راحتی استفاده و قرارگیری یک ابزار در دست، احساس خوشایندی به ما نخواهد داد. لذا طراحی بدنه و ارگونومیک بودن آن یکی از عوامل ظاهری مهم در انتخاب دریل است. همچنین برای انجام بعضی کارها باید دریل را برای مدت طولانی در دستتان نگه دارید.
پس اگر دستان کوچکی دارید یا مچ دستتان قوی نیست، دریلی سنگین و بزرگ انتخاب نکنید. استفاده رایج در منزل و امور سبک نیز شامل این مورد می شود. لذا غالباً دریل های با وزن کمتر از ۱.۲ کیلوگرم، انتخاب مناسبی برای دریل خانگی و انجام امور سبک هستند.
امکانات جانبی ( کیف همراه، دسته کمکی و چراغ LED و… )
یکی دیگر از پارامترهای فرعی که هنگام خرید دریل باید به آن توجه کنید، امکانات جانبی است. امکاناتی از قبیل دسته کمکی وخط کش تنظیم، باتری اضافه برای دریل های شارژی، کیف همراه، انواع سرمته و چراغ LED. درست است، وجود این قابلیت ها ضروری نیست. اما استفاده و کار با دریل را لذت بخش تر و راحت تر خواهد نمود.
بهترین برند دریل
از آنجا که برخی از افراد هنگام خرید ابزارهایی مانند دریل توجه ویژه ای به مارک تجاری دارند ، این امر می تواند عامل تعیین کننده ای در هنگام انتخاب دریل باشد. بنابراین ، اگر می خواهید شناختی درباره ی مارک دریل داشته باشید ، می توانید یکی از مارک های: برند بوش / bosch و برند رونیکس / ronix؛ برند ماکیتا / makita؛ برند کرون / crown؛ برند آاگ / AEG را انتخاب کنید.
قیمت خرید دریل
بدون تردید، در کنار همه ی عوامل و قابلیت هایی که بیان شد، قیمت دریل نیز یک فاکتور مهم است. امروزه قیمت و هزینه خرید یک دریل خوب به یکی از دغدغه های کاربران و خریداران تبدیل شده است. عوامل مختلفی بر روی این قیمت تأثیرگذارند. برند و نام شرکت تولید کننده یکی از مهم ترین آن هاست. شارژی و یا برقی بودن، قابلیت چکشی، امکانات جانبی چون باتری های به روز از دیگر عوامل هستند. در کنار این ها، دریل های ارزان و اقتصادی با امکانات مناسب نیز در بازار وجود دارند.
نکات ایمنی که در هنگام کار با دریل باید رعایت شود
- از لباس کار مناسب و عینک استفاده شود. در صورت امکان از پوشیدن لباس گشاد یا استفاده از گردنبند و دستبند خودداری شود.
- درصورتی که صدای دریل خیلی بلند است از محافظ گوش استفاده کنید یا اگر از دریلهای بزرگ که لرزش زیادی دارند استفاده میکنید حتما از دستکش لرزهگیر استفاده کنید.
در هنگام دریلکاری از دستهی کمکی استفاده شود و تا آنجا که ممکن است دریل را محکم و ثابت نگه دارید. - درصورتی که درحال دریلکاری دیوارهای گچی هستید، فشار زیادی به دریل وارد نکنید، چراکه ممکن است دیوار توخالی یا نرم باشد و دریل از دست شما خارج شود. همچنین فشار بیشازحد موجب ایجاد ترک روی دیوار میشود.
- برای شروع دریلکاری بهتر است ابتدا سر مته را در محل مورد نظر قرار داده و سپس دستگاه را روشن کنید.
- در هنگام تمیزکردن دریل یا تعویض مته حتما دوشاخهی دریل را از برق خارج کنید.
- قبل از روشن کردن دریل، از محکم بودن قرارگیری مته در سهنظام مطمئن شوید.
- از متهی کند یا بهاصطلاح سوخته استفاده نکنید، چراکه به دستگاه فشار زیادی وارد میشود.
- در هنگام کارکردن دریل مته بهشدت داغ میشود، از دست زدن به سر مته جدا خودداری کنید.
- قبل از دریلکاری سطوحی مثل دیوار، مطمئن شوید که داخل آن کابل برق وجود نداشته باشد.
- اگر برای اولین بار قصد استفاده از دریل را دارید حتما از یک فرد باتجربه کمک بگیرید.
- از محکم بودن سطح تحت دریلکاری مطمئن شوید. برای قطعات کوچک میتوانید از گیره استفاده کنید.
- از قرار دادن دست روی دکمهی دریل در مواقعی که از آن استفاده نمیکنید خودداری کنید. چون ممکن است به اطرافیان آسیب وارد شود.
باتوجه به نکاتی که در این نکات خرید دریل گفته شد، می توانید دریل مورد نظر خود را خریداری نمایید. ما برای سهولت کار شما، لیستی از چند نمونه دریل ارزان، با کیفیت و پرفروش موجود در بازار را در این قسمت از نکته خرید جمع آوری کرده ایم. با کلیک روی هر تصویر یا زدن دکمه ی زیر هر آیتم، اطلاعات بیشتری از هر محصول را دریافت نمایید.
اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
دریل پیچ گوشتی شارژی ۱۲ ولت ساخت کشور چین و محصول شرکت کنزاکس است که با بهره وری از بهترین دستگاه های پیشرفته و تکنولوژی روز دنیا به بازار عرضه شده است. دریل های پیچ گوشتی شارژی جزء ابزارآلات شارژی هستند که به منظور باز و بسته کردن پیچ و مهره ها در کارگاه های نجاری ، کابیت سازی ها ، مکانیکی ها و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. دریل پیچ گوشتی شارژی در مقایسه با پیچ گوشتی های برقی از ظاهر کوچک تر و معمولا وزن کمتری برخوردار هستند. مزیت دیگر آن ها ، عدم نیاز به برق شهری است که برای تامین نیروی خود از باتری لیتیوم بهره می برند این دریل پیچ گوشتی شارژی ۱۲ ولت دو سرعته بوده و سرعت گردش در دور یک ۴۰۰ و در دور دو ۱۵۰۰ دور در دقیقه با سیستم کنترل سرعت با کلید گازی جهت کنترل سرعت می باشد. دسته این دریل پیچ گوشتی با طراحی خاص و ارگونومیک از جنس آلومینیوم با روکش نرم و ضد لغزش TPR و به همراه چراغ LED مناسب کار برای جاهای کم نور و تاریک می باشد. این دریل مجهز به کلید گردش راست گرد و چپ گرد و قابلیت استفاده دو منظوره دریل و پیچ کاری می باشد. دریل پیچ گوشتی شارژی مدل ۸۱۱۲ دارای وزن ۹۵۰ گرم و سه نظام اتومات ۱۰ میلی متر می باشد. دارای باتری لیتیوم ۱۲ ولت ۱.۵ آمپر با قابلیت شارژ سریع با عملکرد طولانی مدت و همچنین مجهز به برد الکترونیکی تنظیم کننده برای عملکرد بهینه باتری می باشد. این دریل پیچ گوشتی شارژی با وجود گیربکس دو سرعته می تواند حداکثر ، قطر سوراخ در چوب 20 میلی متر و در فلز 10 میلی متر را ایجاد کند. اقلام همراه شامل: کیف BMC ، آداپتور شارژ و دو عدد باتری می باشد.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
میلواکی 2904-20 یک دریل چکشی بدون سیم 18 ولتی 1/2 اینچی است که برای ارائه قدرت، عملکرد و دوام مورد نیاز کاربران حرفه ای برای انجام کار طراحی شده است. این دستگاه مجهز به موتور بدون برس POWERSTATE است که حداکثر 1800 اینچ-پوند گشتاور و 650 دور در دقیقه را تولید می کند، که آن را قدرتمندترین و سریع ترین دریل چکشی میلواکی می سازد. سیستم هوشمند REDLINK PLUS به محافظت از ابزار در برابر اضافه بار و گرم شدن بیش از حد کمک می کند، در حالی که کنترل درایو 4 حالته به شما امکان می دهد خروجی گشتاور را با کار انجام شده مطابقت دهید. سایر ویژگی ها شامل مکانیزم قرار دادن بیت یک دست، گیره کمربند فلزی و طراحی جمع و جور است که کار با آن را در فضاهای تنگ آسان می کند.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
امروزه دریلها و پیچگوشتیهای برقی و شارژی کاربرد بسیار زیادی در صنعت، کارگاهها و حتی منازل دارند. تفاوت اصلی این دو محصول در سرعت گردش آزاد آنها است. در طی چند سال اخیر شرکتها برای پاسخ به نیاز کاربران این دو محصول را باهم ترکیب کردهاند. شما با کمک این ابزار میتوانید از ویژگی دریل و پیچگوشتی بهطور همزمان بهرهمند شوید.« دریل شارژی شیلدر مدل SH1014L» دارای توان باطری 14.4 ولت و دو وضعیت در سرعت گردش موتور است.این دریل شارژی توانایی سوراخکاری در چوب، فلز و مصالح را دارد و حداکثر قطر سوراخ در این چوب، فلز و مصالح، به ترتیب 21، 10 و 10 میلیمتر است.این دستگاه دارای باطری لیتیوم سامسونگ Fast sharg Li-ion ولت هست. زیر سهنظام دستگاه یک LED تعبیه شده است. این لامپ LED در هنگام کار روشن میشود و محل موردنظر را بهخوبی روشن میکند. این دستگاه ضدآب و دارای بدنه مقاوم و ضدضربه بوده که دستگاه را مقاوم در برابر ضربات حین کار و یا سقوط ناگهانی دستگاه از ارتفاع مینماید.
نگاه کلی
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
اگر به دنبال یک دریل شارژی با کیفیت می گردید و می خواهید ابزارهای عمومی مانند چکش، آچار فرانسه، پیچ گوشتی و ... را به صورت جداگانه تهیه کنید پیشنهاد می کنیم دریل شارژی 36 ولت دیوالت را که همراه پک کامل از ابزارهای مورد نیاز هر فنی کاری می باشد را خریداری کنید. این دریل شارژی توانی برابر 36 ولت داشته و دارای دو باطری لیتیوم یونی با ظرفیت 4 آمپر می باشد. این دریل شارژی که به سفارش روسیه و توسط چین مونتاژ شده از قطعات با کیفیت و درجه یک آمریکایی ساخته شده است.این دریل سه کاره (دریل، پیچ بند و چکشی) دارای گیربکس دو حالته بوده (قابلیت چپ گرد و راست گرد) و همچنین سه نظام آن از نوع اتومات است. سرعت چرخش این دریل شارژی برابر 1400 دور در دقیقه است. یکی از ویژگی های این دریل شارژی داشتن ترکمتر می باشد، ترکمتردار بودن این دریل به شما کمک می کند تا هنگام باز و بسته کردن پیچ ها بتوانید قدرت آن را در حالت های مختلف تنظیم کنید.
بیشتر بدانید . . . !