ظروف مسی از دیرباز در خانههای ایرانی مورد استفاده قرار میگرفتهاند و به دلیل زیبایی، دوام و خواص مفیدشان، همچنان طرفداران زیادی دارند. اگر قصد خرید ظروف مسی را دارید، توجه به نکات زیر به شما کمک میکند تا انتخابی درست و باکیفیت داشته باشید. بنابراین در ادامه با این نکات مهم و راهنمای خرید محصولات مسی در نکته خرید همراهمان باشید.
نکات مهم هنگام خرید محصولات مسی
جنس مس
ظروف مسی باکیفیت بالا از ۱۰۰٪ مس خالص ساخته شدهاند. این ظروف سنگینتر هستند و گرما را به طور یکنواخت پخش میکنند. از خرید ظروفی که با فلزات دیگر روکش مسی شدهاند خودداری کنید، زیرا کیفیت و دوام پایینی دارند.
ضخامت مس
ضخامت مس به کار رفته در ظروف، بر کیفیت و ماندگاری آنها تاثیر میگذارد. ظروف ضخیمتر، سنگینتر و گرانتر هستند، اما در عین حال بادوامتر بوده و حرارت را به طور یکنواختتر پخش میکنند. برای ظروف پخت و پز، ضخامت حداقل ۱.۲ میلیمتر و برای ظروف دکوری، ضخامت ۰.۷ میلیمتر مناسب است.
قلعکاری مس
داخل ظروف مسی باید با قلع پوشانده شود تا از واکنش مس با غذا جلوگیری کرده و از مسمومیت مس جلوگیری کند. قلع یک فلز سفید نرم است که به مرور زمان ساییده میشود و نیاز به احیا دارد. ظروف مسی که با فلزات دیگر مانند نیکل یا استیل ضد زنگ قلعکاری شدهاند، برای پخت و پز مناسب نیستند.
وزن مس
وزن ظروف مسی اصل نباید سبک باشد، زیرا نشاندهنده استفاده از ورقههای نازک مس است که دوام پایینی دارند.
دستگیرهها
اگر قصد خرید ظروف مسی مانند قابلمه را دارید، حتما نمونههایی را انتخاب کنید که دستگیره داشته باشند. دستگیرهها باید محکم باشند تا بتوانید ظروف را به راحتی و با خیال راحت جابجا کنید.
نکات نگهداری از ظروف مسی
- ظروف مسی را بعد از هر بار استفاده با آب گرم و صابون ملایم بشویید.
- از اسکاچهای زبر و سیم ظرفشویی برای شستن ظروف مسی استفاده نکنید، زیرا به قلع آنها آسیب میرسد.
- برای خشک کردن ظروف مسی، از یک پارچه نرم استفاده کنید.
- ظروف مسی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
- برای جلوگیری از کدر شدن ظروف مسی، میتوانید از روغنهای گیاهی مانند روغن زیتون یا روغن نارگیل استفاده کنید.
باتوجه به نکاتی که در این نکات مهم و راهنمای خرید محصولات مسی گفته شد، می توانید محصولات مسی مورد نظر خود را خریداری نمایید. ما برای سهولت کار شما، لیستی از چند نمونه محصول مسی ارزان، با کیفیت و پرفروش موجود در بازار را در این قسمت از نکته خرید جمع آوری کرده ایم. با کلیک روی هر تصویر یا زدن دکمه ی زیر هر آیتم، اطلاعات بیشتری از هر محصول را دریافت نمایید.
اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
هنر ایرانی، محصول ظرافت، دقت، خلاقیت و حس زیبایی شناسی هنرمندان این سرزمین از گذشته تا به امروز است و گستره ای عظیم در بسیاری زمینه ها را شامل می شود. از آثار یافت شده این چنین به نظر می رسد که ایرانیان همواره برای ظروفی که از آن می خوردند یا می نوشیدند، ارزش بسیاری قائل می شدند و بنا به توانایی مالی آن را می آراستند. این شیرینی خوری تشعیر نیز با الهام از همین سنت، در کارگاه خط تولید صنایع دستی آقاجانی تولید شده است. تمام مراحل طراحی و ساخت این شکلات خوری مانند دیگر ظروف و آثار تولیدی کارگاه تولید صنایع دستی آقاجانی، در کارگاه آقاجانی، انجام شده است. ارتفاع این شکلات خوری 28 سانتیمتر است و وزنی برابر 722 گرم دارد.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
این ظروف مسی به دلیل قلع اندود شدن سطح داخلی آن جهت طبخ هر گونه غذا مناسب بوده و عمل قلع اندود کردن یا به اصطلاح سفیدکاری، در طول سال و بنا به ضرورت چند بار تکرار میشود. همچنین توصیه میشود که از سرکه و نمک برای تمیز کردن سطح بیرونی مس استفاده کنید
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
آجیل خوری مسی مدل N72قطری ده سانتیمتری دارد. رنگ داخلی این محصولات نقرهای و رنگ بیرون آن مسی بوده که زیبایی خاصی به کار بخشیده است. این ظروف دسته و درپوش ندارند اما قابلیت شستوشو دارند. همچنین باتوجه به اینکه این ظرف برای پذیرایی استفاده میشوند بهتر است تا مراقب براقیت و زیبایی ظاهری آن باشیم و سعی کنیم برای سرو مواد غذایی خشک همچون آجیل و شکلات از آنها استفاده کنیم. این محصول علاوه بر اینکه به دست هنرمندان خلاق و باسلیقه ساختهشده و میتواند نظر علاقهمندان به هنرهای سنتی را به خود جلب کند؛ محصولی زیبا و جالبتوجه است که جلوهی زیبایی به میز پذیرایی خانهتان میبخشد. آجیل خوری مانعی برای شستن ندارد، اما بهتر است با دست شسته شود و از ماشین ظرفشویی به این منظور استفاده نشود. ظروف مسی ما را به یاد حال و هوای قدیم میاندازد و شاید به همین علت جذابیت ویژهای دارند. مس به دلیل خاصیت شکلپذیری و چکشخوار بودن از قدیم برای ساخت ظروف استفاده میشد. ظروف مسی به میز شما اصالت ایرانی میبخشد و باعث میشود یک میزبان خوشذوق به چشم بیایید.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
اگر اهل قهوه باشید، فرق بین قهوه ترک و اسپرسو را میدانید. اسپرسو دستگاهی مخصوص میخواهد که در هر خانهای یافت نمیشود و قیمتاش هم کمی بالاست. ولی قهوه ترک با یک قهوهجوش ساده درست میشود؛ چیزی مثل قهوه جوش مسی که در اینجا مشاهده میکنید. برای درست کردن قهوه ترک ابتدا با استفاده از فنجان، داخل قهوهجوش آب سرد بریزید. سپس به ازای هر فنجان یک قاشق چایخوری پودر قهوهترک داخل آب بریزید و محلول را هم بزنید. بعد از آن، زیر قهوهجوش را روشن کنید و شعله را در ملایمترین حالت ممکن بگذارید. زمانی که کف قهوه رویاش تشکیل شد، قهوهتان آماده است. البته توجه داشته باشید که قهوه ترک نباید بجوشد! در غیر این صورت طعماش بسیار تلخ میشود و حتی ممکن است غیر قابل خوردن شود.
بیشتر بدانید . . . !