سالیان سال است که افراد زیادی سفر میکند تا با ویژگیهای فرهنگی غالب در یک مقصد آشنا شود. حتی برخی گردشگران به یک نقطه از جهان سفر میکنند تا دیدنی های نقاط دیگر را با چشمان خود نظاره گر باشند. محصولات محلی و متنوع مناطق مختلف ایران یکی از جذاب ترین و البته دیدنی ترین محصولاتی هستند که چشم هر بیننده ای را به خود خیره می کند. زیرا هر کالایی که رنگ و بوی محلی بودن داشته باشد، حال و هوای اصیلی دارد که میتواند، دنیایی حس خوب را به ارمغان آورد. در ادامه با نکات مهم و راهنمای خرید محصولات بومی و محلی همراهمان باشید تا اطلاعات خوبی درباره اینگونه محصولات بدست آورید.
شما میتوانید با خرید هر یک از محصولات بومی و محلی موجود در بازار مثل دکوراتیو سنتی،ست هدیه بومی و محلی، پوشاک بومی و محلی، اکسسوری بومی و محلی، خوراکی های بومی محلی و … تجربه یک خرید عالی و به یاد ماندنی را به راحتی تجربه کنید.
نکات مهم هنگام خرید محصولات بومی محلی
هنگام خرید اینگونه محصولات دیگر نام برند و کیفیت مانند خرید سایر خریدهایی که داریم، مطرح نیست. زیرا این محصولات معمولا از کیفیت بالایی برخوردار بوده و در ذره ذره ی آن می توان طعم عشق را چشید. اما خب قیمت مساله ای است که با وضعیت اقتصادی خانواده، دست خرید را کمی بسته نگه داشته است. به همین دلیل هم باید قبل از خرید میزان بودجه خود را مشخص نمود. و از نکات دیگر اینگونه محصولات می توان به رنگ، مدل، سایز و … در برخی محصولات اشاره کرد که با فضای خانه و مواردی که قصد استفاده از آن را دارید، باید همحوانی داشته باشد.
باتوجه به مواردی که در این نکات مهم و راهنمای خرید محصولات بومی و محلی گفته شد؛ می توانید محصولات مورد نیاز خود را به راحتی خریداری نمایید. ما برای سهولت کار شما، لیستی از چند نمونه محصولات بومی و محلی با کیفیت و پرفروش موجود در بازار را در این قسمت از نکته خرید جمع آوری کرده ایم. با کلیک روی هر تصویر یا زدن دکمه ی زیر هر آیتم، اطلاعات بیشتری از هر محصول را دریافت نمایید.
اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
یکی از مشهورترین نقشهای فرش کردی فرش باغی کردی است که تصویری از یک باغ سنتی ایرانی را از ارتفاع بالا نشان میدهد. منابع آب، توپوگرافی، تراکم و شاخ و برگ درختان هماهنگی و زیبایی بینظیری دارد. هرچند ترنج مرکزی در بعضی از فرشهای دستباف کردی دیده میشود؛ اما طرح سراسری یا افشان شامل طرح میناخانی یا نگارهای هندسی در فرش کردی متداولتر هستند. بافندگان کرد معمولاً از گره متقارن کردی روی چلهپشمی استفاده میکنند؛ انواع فرش کردی مثل فرش بیجار. زمینه فرش معمولاً آجریرنگ و پرتقالی است و نقوشی به رنگ آبی، سبز و اخرایی روی آن جلوهگری میکند. این رنگها به نمادهای سنتی کردی که رو فرش بافته میشود، جان میدهد. انواع فرش کردی دوام بسیار زیادی در برابر پوسیدگی و ساییدگی دارد و در استفاده روزمره بسیار مقاوم است. چله فرش دستباف کردی معمولاً با پشم ضخیم کشیده میشود و فرش نیز با گره دوگانه بافته میشود. چنین ساختار محکمی باعث شده است که بسیاری از فرشهای کردی در برابر گذر زمان تاب بیاورند و امروزه قابلیت عرضه به عنوان یک اثر هنری را دارند.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
گلیم دست بافتی ساده است از تار( پنبه یا پشم) و پود (پشم) که معمولاً از پشم حیوانات اهلی بر دار افراشته بافته شده که هر منطقه طرح مختص به خود را داراست. این هنر با وجود نفوذ بسیار مدرنیسم در کشورمان، هنوز اصالت خود را حفظ کرده است، گلیم در زندگی روستایی و عشایری و گاه شهری، نه تنها به عنوان زیر انداز، بلکه به عنوان تن پوش، سفره، خورجین، کیسه، پرده و گاه تزئین چادرهای عشایر نیز مورد استفاده قرار میگیرد.یکی از مشهورترین گلیمهای ایران، گلیم کردی خراسان است،که در حال حاضر کردهای خراسان در مناطق شمالی استان خراسان رضوی و خراسان شمالی زندگی میکنند می بافند. بافت سفره کردی یکی از دست بافته های داری مهم در خراسان شمالی است.جنس گلیمهای کردی خراسان به دلیل در دسترس بودن پشم گوسفند کردی ، اغلب پشمی است و به ندرت از الیاف پنبهای نیز استفاده میشود. نخهای گلیم کردی خراسان اغلب دستریس بوده و توسط روستائیان و عشایر همان مناطق تولید میشوند و با رنگهای گیاهی رنگ آمیزی شده اند.اگر دوست دارید فضایتان از هنراصیل وسنتی ایرانی خالی نباشد این گلیم به شما کمک خواهد کرد.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
این گلیم ذهنی بافت بوده و از نقشه خاصی تبعیت نمیکند. ذهنی بافت بودن این گلیمها باعث میشود تا نگارههای این دست بافتهها نظم و قاعده مشخصی نداشته باشند. همین موضوع نیز بر جذابیت آن میافزاید. رنگهایی که به عنوان نخهای گلیم استفاده میکنند، کاملا طبیعی بود و از محیط زندگی عشایر گرفته میشود.این گلیم بافت اصفهان است.این گلیم به صورت دو رو بافته شده به گونه ای که هر دو طرف آن مثل یکدیگر است و از هر دوطرف میتوان استفاده کرد.اگر علاقهمند به سبکهای مینیمال و ساده هستید و از طرف دیگر دوست دارید فضایتان از هنراصیل وسنتی ایرانی خالی نباشد این گلیم به شما کمک خواهد کرد.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
یکی از مشهورترین نقشهای فرش کردی فرش باغی کردی است که تصویری از یک باغ سنتی ایرانی را از ارتفاع بالا نشان میدهد. منابع آب، توپوگرافی، تراکم و شاخ و برگ درختان هماهنگی و زیبایی بینظیری دارد. هرچند ترنج مرکزی در بعضی از فرشهای دستباف کردی دیده میشود؛ اما طرح سراسری یا افشان شامل طرح میناخانی یا نگارهای هندسی در فرش کردی متداولتر هستند. بافندگان کرد معمولاً از گره متقارن کردی روی چلهپشمی استفاده میکنند؛ انواع فرش کردی مثل فرش بیجار. زمینه فرش معمولاً آجریرنگ و پرتقالی است و نقوشی به رنگ آبی، سبز و اخرایی روی آن جلوهگری میکند. این رنگها به نمادهای سنتی کردی که رو فرش بافته میشود، جان میدهد. انواع فرش کردی دوام بسیار زیادی در برابر پوسیدگی و ساییدگی دارد و در استفاده روزمره بسیار مقاوم است. چله فرش دستباف کردی معمولاً با پشم ضخیم کشیده میشود و فرش نیز با گره دوگانه بافته میشود. چنین ساختار محکمی باعث شده است که بسیاری از فرشهای کردی در برابر گذر زمان تاب بیاورند و امروزه قابلیت عرضه به عنوان یک اثر هنری را دارند.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
این گلیم ذهنی بافت بوده و از نقشه خاصی تبعیت نمیکند. ذهنی بافت بودن این گلیمها باعث میشود تا نگارههای این دست بافتهها نظم و قاعده مشخصی نداشته باشند. همین موضوع نیز بر جذابیت آن میافزاید. رنگهایی که به عنوان نخهای گلیم استفاده میکنند، کاملا طبیعی بود و از محیط زندگی عشایر گرفته میشود.این گلیم بافت اصفهان است.این گلیم به صورت دو رو بافته شده به گونه ای که هر دو طرف آن مثل یکدیگر است و از هر دوطرف میتوان استفاده کرد .اگر علاقهمند به سبکهای مینیمال و ساده هستید و از طرف دیگر دوست دارید فضایتان از هنراصیل وسنتی ایرانی خالی نباشد این گلیم به شما کمک خواهد
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
کیف اداری با چرم گاوی درجه یک 100 درصد دست دوز با نخ موم زده ترک دوخته شده است دارای جیب داخلی و جا خودکاری و جای عکس ، جا کارتی با ایستایی بسیار بالا و خاص می باشد
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
این گلیم ذهنی بافت بوده و از نقشه خاصی تبعیت نمیکند. ذهنی بافت بودن این گلیمها باعث میشود تا نگارههای این دست بافتهها نظم و قاعده مشخصی نداشته باشند. همین موضوع نیز بر جذابیت آن میافزاید. رنگهایی که به عنوان نخهای گلیم استفاده میکنند، کاملا طبیعی بود و از محیط زندگی عشایر گرفته میشود.این گلیم بافت اصفهان است.این گلیم به صورت دو رو بافته شده به گونه ای که هر دو طرف آن مثل یکدیگر است و از هر دوطرف میتوان استفاده کرد .اگر علاقهمند به سبکهای مینیمال و ساده هستید و از طرف دیگر دوست دارید فضایتان از هنراصیل وسنتی ایرانی خالی نباشد این گلیم به شما کمک خواهد
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
گلیم کلات نادری گلیم پشمی درشت بافتی است که در منطقه کلات نادری تولید میشود. گفته میشود مرغوبترین پلاس ایرانی در دو منطقه کلات نادری و ترکمن صحرا تولید میشود. برخی کارشناسان معتقدند مهاجرت بخشی از اقوام لر ساکن غرب کشور به مناطق مرزی خراسان عامل رواج پلاس بافی در این منطقه بوده است. البته در بافت پلاس از الیاف پنبهای درجه دو نیز استفاده میشود. اما گلیم کلات در واقع پلاسی است که با الیاف پشمی بافته شده و عایق دما و رطوبت است. بیشترین گلیم کلات در روستاهای سیرزار، قله زو و آقداش تولید میشود.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
این مجسمه یونانی از جنس چوب بوده و به صورت ورقه های اسلایس طراحی و تولید شده است. رنگ آن در هنگام چرخش تغییر میکند و از دقت بالا در مونتاژ بهره برده است.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
برنج علی کاظمی لرستان یکی از برنج های ایرانی میباشد که در شهرستان بروجرد کشت میشود. از خصوصیات این برنج که آنرا به یکی از مرغوب ترین و معروف ترین برنج های ایرانی تبدیل کرده است، میتوان به عطر، طعم و پخت بینظیر اشاره کرد. این برنج کشت امسال میباشد.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
برنجی عنبر بو محلی خوزستان برنجی اعلا وخوش پخت و معطر با طعمی خوش و لذیذو ماندگاری بالا تهیه شده در شالیزار های استان خوزستان بطور کاملا ارگانیک و طبیعی ، بدون هرگونه مواد شیمیایی و افزودنی برنج عنبر بو برنجی دارای خواص مفید بسیار بالا
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
این نوع عسل بخاطر جابجائی در 4 منطقه جغرافیائی در کشورمان ایران و با شهدآوری از حدود 1000 نوع گل و گیاه تولید شده است. ما برایتان تجربه جدید داریم کافیست یکبار میل نموده تا مشتری دائم ما باشید.اگر به مدت چند هفته به صورت مستمر ازین نوع عسل میل کنید، حداقل وعده غذایی تان یک نوبت کاهش پیدا می کند-فقط از روی زبانتان بمکید تا وارد جریان خون و کبد برای اصلاح خونی گردد این عسل از گل ها و گیاهان 4 منطقه ایران (با جابجائی در 4 منطقه ایران با هزینه بالا)، بدون دخالت داروهای شیمیایی، و آلودگی های جاده ای و صنعتی بدست آمده و در 3سال اخیر بدلیل خشکسالی از هر کندو کمتر از 3 کیلو عسل کاملا طبیعی و ارگانیک برداشت شده است این عسل با خواص درمانی خیلی بالا با اصلاح کارکرد سلول های بدن، با گزارشات درمانی تعداد خیلی زیادی از مشتریان «عسل درمانی» نامگذاری شده است این عسل سرشار از عصاره طبیعت و با افزونه های زنبور عسل بصورت کاملا ارگانیک و طبیعی تولید شده و بدون هیچ گونه حرارت دیدگی با طعم بینظیر با ساکاروز زیر 1٪ خدمتتان ارائه می گردد این نوع عسل بعد از گذشت حداکثر 3 تا 4 ماه از برداشت تبدیل به عسل رُس می شود که عسل رس بسته با حرارت انگشتان دست و یا حرارت دهان کاملا بصورت شهد روان تغییر شکل می دهد و تفاوت رس بستن با شکرک زدن درین است که عسل شکرک زده حتی بعد از تبدیل به عسل روان ذرات شکر در لابلای انگشتان یا دندانها کاملا حس می شود ما عسل های شهدگیری شده را فقط با دو نوع صافی، صاف می کنیم و ذرات گرده، موم، و پولک در داخل شهد وجود دارند که این ذرات آشغال یا دورریختنی نبوده و حاوی اسیدآمینه و پروتئین می باشد هر جابجائی برای تولیدکننده عسل طیعی هزینه گزاف از لحاظ مالی و زمانی دارد اما بهترست این را بدانیم اگر برای زنبورعسل جابجائی در فصل زمستان نداشته باشیم، زنبور عسل دچار مشکلات سیستم گوارشی خواهد شد چون زنبورعسل فقط در حالت پرواز امکان خالی کردن روده اش را دارد و اگر زنبورعسل در فصل زمستان به مناطق گرمسیری کوچ داده نشود نمی تواند پرواز و خالی کردن روده را داشته باشد و جابجائی های غیرزمستانی به دلیل کاهش شهدآوری در منطقه زنبورستان می باشد که با کوچ دادن زنبورها به مناطق غنی از گل و گیاه حاوی شهد موجب شهدآوری زنبور شده و عسل بدست آمده خیلی با کیفیت بالا و تنوع طبیعت می باشد.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
این نوع عسل بخاطر جابجائی در 4 منطقه جغرافیائی در کشورمان ایران و با شهدآوری از حدود 1000 نوع گل و گیاه تولید شده است. ما برایتان تجربه جدید داریم کافیست یکبار میل نموده تا مشتری دائم ما باشید.اگر به مدت چند هفته به صورت مستمر ازین نوع عسل میل کنید، حداقل وعده غذایی تان یک نوبت کاهش پیدا می کند-فقط از روی زبانتان بمکید تا وارد جریان خون و کبد برای اصلاح خونی گردد این عسل از گل ها و گیاهان 4 منطقه ایران (با جابجائی در 4 منطقه ایران با هزینه بالا)، بدون دخالت داروهای شیمیایی، و آلودگی های جاده ای و صنعتی بدست آمده و در 3سال اخیر بدلیل خشکسالی از هر کندو کمتر از 3 کیلو عسل کاملا طبیعی و ارگانیک برداشت شده است این عسل با خواص درمانی خیلی بالا با اصلاح کارکرد سلول های بدن، با گزارشات درمانی تعداد خیلی زیادی از مشتریان «عسل درمانی» نامگذاری شده است این عسل سرشار از عصاره طبیعت و با افزونه های زنبور عسل بصورت کاملا ارگانیک و طبیعی تولید شده و بدون هیچ گونه حرارت دیدگی با طعم بینظیر با ساکاروز زیر 1٪ خدمتتان ارائه می گردد این نوع عسل بعد از گذشت حداکثر 3 تا 4 ماه از برداشت تبدیل به عسل رُس می شود که عسل رس بسته با حرارت انگشتان دست و یا حرارت دهان کاملا بصورت شهد روان تغییر شکل می دهد و تفاوت رس بستن با شکرک زدن درین است که عسل شکرک زده حتی بعد از تبدیل به عسل روان ذرات شکر در لابلای انگشتان یا دندانها کاملا حس می شود ما عسل های شهدگیری شده را فقط با دو نوع صافی، صاف می کنیم و ذرات گرده، موم، و پولک در داخل شهد وجود دارند که این ذرات آشغال یا دورریختنی نبوده و حاوی اسیدآمینه و پروتئین می باشد هر جابجائی برای تولیدکننده عسل طیعی هزینه گزاف از لحاظ مالی و زمانی دارد اما بهترست این را بدانیم اگر برای زنبورعسل جابجائی در فصل زمستان نداشته باشیم، زنبور عسل دچار مشکلات سیستم گوارشی خواهد شد چون زنبورعسل فقط در حالت پرواز امکان خالی کردن روده اش را دارد و اگر زنبورعسل در فصل زمستان به مناطق گرمسیری کوچ داده نشود نمی تواند پرواز و خالی کردن روده را داشته باشد و جابجائی های غیرزمستانی به دلیل کاهش شهدآوری در منطقه زنبورستان می باشد که با کوچ دادن زنبورها به مناطق غنی از گل و گیاه حاوی شهد موجب شهدآوری زنبور شده و عسل بدست آمده خیلی با کیفیت بالا و تنوع طبیعت می باشد.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
برنج یکی از اصلیترین غذاهای ما ایرانیان است که معمولا حداقل روزی یک وعده سر سفره هر ایرانی وجود دارد. برنج فجر یکی از برنجهای پر محصول میباشد و البته این برنج عطر و طعم کمی دارد ولی خوشپخت و و خوش شکل و یکدست است و اکثرا برای رستوران ها و شرکت ها از این برنج استفاده می شود . این برنج با توجه به قیمت آن از پر فروش ترین و محبوبترین برنجهاست.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
ماهی خان طی مدت 30 سال تجربه کاری قراردادی طولانی مدت با قایق ها و لنج های منطقه جنوب دارد و آبزیان تازه صید شده را صبح زود و قبل از طلوع آفتاب از صیادان تحویل گرفته و به سرعت توسط خودروهای مخصوص حمل آبزیان بارگیری می کند. محصولات در زیباترین و با کیفیت ترین حالت بسته بندی می شوند و با پست هوایی به دست شما می رسند.بدین صورت در کمترین زمان ممکن ماهی تازه جنوب در سفره شماست. تیم ماهی خان توانایی ارسال محصولات دریایی به تمامی مراکز استان ها را دارد تا بدین گونه نقشی در سفره های تمامی هم میهنان ایفا کند. ماهی جش سفید یک ماهی بسیار لذیذ و خوشمزه و بسیار پرطرفدار در جنوب کشور می باشد. این ماهی به مقوا نیز معروف است. این ماهی بسیار خوش طعم دارای طبع سرد است و مصرف سیر و آب نارنج تازه همراه با آن توصیه می گردد. ماهی جش سفید ماهی خان صید روز می باشد. این محصول به صورت فیله فرآوری شده است و به صورت 4 بسته 500 گرمی ارسال می گردد. هر کیلو فیله ماهی برای 4 تا 5 نفر مناسب است.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
برنج یکی از اصلیترین غذاهای ما ایرانیان است که معمولا حداقل روزی یک وعده سر سفره هر ایرانی وجود دارد. برنج طارم عسگری ایرانی یکی از برنجهای کشت شده در شمال ایران است. این برنج عطر و طعم نسبتا مناسبی دارد بعلاوه خوشپخت و و خوش شکل است و اکثرا برای رستوران ها و شرکت ها از این برنج استفاده می شود . برنج طارم عسگری با توجه به پخت و عطر مناسب و همچنین قیمت آن از پر فروش ترین و محبوبترین برنجهاست. کیفیت و عزر این برنج نسبت به قیمت آن بسیار مناسب است. لطفا کیفیت و عطر برنج را نسبت به قیمت آن مقایسه کنید و توقع عطر برنج های با قیمت بالا را نداشته باشید . برنج تازه وقتی خشک میشود حدود یک تا چهار درصد از وزن خود را ازدست میدهد لذا این محصول هم ممکن است بین 100 تا 400 گرم سبک تر باشد.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
برنج یکی از اصلیترین غذاهای ما ایرانیان است که معمولا حداقل روزی یک وعده سر سفره هر ایرانی وجود دارد. برنج محلی یکی از برنجهای کشت شده در شمال ایران است. این برنج عطر و طعم نسبتا کمی دارد اما خوشپخت و و خوش شکل است و با توجه به قیمت مناسب آن اکثرا برای رستوران ها و شرکت ها از این برنج استفاده می شود . کیفیت و عطر این برنج نسبت به قیمت آن بسیار مناسب است. لطفا کیفیت و عطر برنج را نسبت به قیمت آن مقایسه کنید و توقع عطر برنج های با قیمت بالا را نداشته باشید . برنج تازه وقتی خشک میشود حدود یک تا چهار درصد از وزن خود را ازدست میدهد لذا این محصول هم ممکن است بین 100 تا 400 گرم سبک تر باشد.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
برنج طارم هاشمی ممتاز ایرانی یکی از محبوب ترین برنجهای کشت شده در شمال ایران است. این برنج عطر و طعمی خیلی خوب دارد بعلاوه خوشپخت و و خوش شکل است و اکثرا برای رستوران های لاکچری و منزل از این برنج استفاده می شود . قیمت این نمونه نسبت به عطر و پخت خوبی که دارد بسیار مناسب و باب منزل می باشد.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
ماهی خان طی مدت 30 سال تجربه کاری قراردادی طولانی مدت با قایق ها و لنج های منطقه جنوب دارد و آبزیان تازه صید شده را صبح زود و قبل از طلوع آفتاب از صیادان تحویل گرفته و به سرعت توسط خودروهای مخصوص حمل آبزیان بارگیری می کند. محصولات در زیباترین و با کیفیت ترین حالت بسته بندی می شوند و با پست هوایی به دست شما می رسند.بدین صورت در کمترین زمان ممکن ماهی تازه جنوب در سفره شماست. تیم ماهی خان توانایی ارسال محصولات دریایی به تمامی مراکز استان ها را دارد تا بدین گونه نقشی در سفره های تمامی هم میهنان ایفا کند. ماهی شیر ماهی خان صید روز می باشد. وزن این محصول 2000 گرم می باشد وبه صورت استیک فرآوری شده است و در 4 بسته 500 گرمی ارسال می گردد. هر کیلو استیک ماهی برای 3 تا 4 نفر مناسب است.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
این نوع عسل بخاطر جابجائی در 3 منطقه جغرافیائی در کشورمان ایران و با شهدآوری از حدود 400 نوع گل و گیاه تولید شده است. ما برایتان تجربه جدید داریم کافیست یکبار میل نموده تا مشتری دائم ما باشید.اگر به مدت چند هفته به صورت مستمر ازین نوع عسل میل کنید، حداقل وعده غذایی تان یک نوبت کاهش پیدا می کند-فقط از روی زبانتان بمکید تا وارد جریان خون و کبد برای اصلاح خونی گردد این عسل از گل ها و گیاهان 3 منطقه ایران (با جابجائی در 3 منطقه ایران با هزینه بالا)، بدون دخالت داروهای شیمیایی، و آلودگی های جاده ای و صنعتی بدست آمده و در 3سال اخیر بدلیل خشکسالی از هر کندو کمتر از 13-14 کیلو عسل کاملا طبیعی و ارگانیک برداشت شده است این عسل با خواص درمانی بالا با اصلاح کارکرد سلول های بدن، با گزارشات درمانی تعداد خیلی زیادی از مشتریان «عسل درمانی و تغذیه» نامگذاری شده است
این عسل سرشار از عصاره طبیعت و با افزونه های زنبور عسل بصورت کاملا ارگانیک و طبیعی تولید شده و بدون هیچ گونه حرارت دیدگی با طعم بینظیر با ساکاروز زیر 3٪ خدمتتان ارائه می گردد این نوع عسل بعد از گذشت حداکثر 3 تا 4 ماه از برداشت تبدیل به عسل رُس می شود که عسل رس بسته با حرارت انگشتان دست و یا حرارت دهان کاملا بصورت شهد روان تغییر شکل می دهد و تفاوت رس بستن با شکرک زدن درین است که عسل شکرک زده حتی بعد از تبدیل به عسل روان ذرات شکر در لابلای انگشتان یا دندانها کاملا حس می شود ما عسل های شهدگیری شده را فقط با دو نوع صافی، صاف می کنیم و ذرات گرده، موم، و پولک در داخل شهد وجود دارند که این ذرات آشغال یا دورریختنی نبوده و حاوی اسیدآمینه و پروتئین می باشد هر جابجائی برای تولیدکننده عسل طیعی هزینه گزاف از لحاظ مالی و زمانی دارد اما بهترست این را بدانیم اگر برای زنبورعسل جابجائی در فصل زمستان نداشته باشیم، زنبور عسل دچار مشکلات سیستم گوارشی خواهد شد چون زنبورعسل فقط در حالت پرواز امکان خالی کردن روده اش را دارد و اگر زنبورعسل در فصل زمستان به مناطق گرمسیری کوچ داده نشود نمی تواند پرواز و خالی کردن روده را داشته باشد و جابجائی های غیرزمستانی به دلیل کاهش شهدآوری در منطقه زنبورستان می باشد که با کوچ دادن زنبورها به مناطق غنی از گل و گیاه حاوی شهد موجب شهدآوری زنبور شده و عسل بدست آمده خیلی با کیفیت بالا و تنوع طبیعت می باشد. بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
این محصول شامل ده کیلو برنج شیرودی، کشت اول، دوبار الک و سورت شده است.برنج شیرودی یکی از ارقام پر محصول برنج ایرانی شمال کشور است. نکته مهم در خصوص برنج شیرودی که باید ذکر شود اینست: برنج شیرودی جزء برنج های معطر نیست. در واقع هیچ عطری هنگام پخت این برنج به مشام نخواهد رسید و از نظر خوش خوراک بودن هم در مقایسه با سایر برنج های ایرانی از ضعیف ترین برنج هاست. ناگفته نماند، برنج شیرودی جزء برنج های خوش پخت محسوب می شود و پلوی حاصل از پخت آن، دانه بلند است. با این اوصاف، پیشنهاد می شود این برنج به همراه یک برنج معطر مثل برنج هاشمی، طارم، دمسیاه و بهنام (امراللهی) پخت گردد تا عطر و طعم آن بهبود یابد. برنج شیرودی از لحاظ ظاهری بسیار شبیه برنج هاشمی است. بسیاری از فروشندگان برنج، این برنج را با نام «طارم استخوانی» به فروش می رسانند.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
کره بادام زمینی بدون مواد نگهدارنده، افزودنی، نمک و شکر مسعود، محصولی کاملا طبیعی، رژیمی و خاص،حاصل از فرآوری دانههای سالم، تازه و خوشمزه بادام زمینی میباشد که میتواند بعنوان صبحانه، عصرانه و یا یک میانوعده مغذی و مفید مورد مصرف قرار گیرد. کره بادام زمینی حاوی تعداد زیادی از ویتامینها و مواد مغذی مورد نیاز برای سلامت عضله است. همچنین پروتئینی برابر با انواع گوشتها را ارائه میدهد. همراه با این پروتئین، بدن شما مقادیری از مس، منیزیم، فسفر و پتاسیم را جذب میکند. این مواد معدنی برای سلامت قلب مفید و ضروری هستند. این محصول بعنوان کره بادام زمینی رژیمی قابل مصرف میباشد.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
کندوهای عسل هوبی،در استان اردبیل قرار دارند و در طی سال چندین بار کوچ داده می شوند ،کندوها مدتی در دشت،مدتی در باغ های میوه و قبل از شروع سمپاشی باغ ها به کوهستان منتقل می شوند و فقط یک بار در سال برداشت می شوند تا عسل به دست آمده دارای حداکثر خواص باشد. همچنین کوچ دادن مناسب کندوها نیاز به تغذیه ی کندوها توسط زنبوردار را به حداقل میرساند. همچنین محیط کندوها مرتبا از نظر بهداشتی کنترل می شوند و از ورود حشرات موذی به داخل کندوها با روش های غیر شیمیایی جلوگیری می شود در تولید عسل هوبی از مواد و داروهای شیمیایی و آنتی بیوتیک ها استفاده نشده است و کاملا ارگانیک و برای مصارف درمانی می باشد؛این عسل برای مصرف ورزشکاران در دوران حجم، کات یا نگهداری و یا در هنگام رژیم نیز بسیار مناسب است. استفاده از عسل مومدار نیازمند توجه به چند نکته است: حرارت دادن به عسل و حتی حل کردن آن در آب جوش،باعث از بین رفتن بسیاری از آنتی اکسیدان های آن و بلکه تولید سم می شود. پس برای افرادی که مایل به بهره مندی حداکثر از خواص عسل هستند توصیه می شود از عسل خام یا موم دار هوبی استفاده کنند،هرچند عسل غیر خام هوبی،فقط مقدار کمی حرارت دیده تا زمان رُس بستن آن به تاخیر بیافتد. استفاده از عسل مومدار با وجود خواص بینظیری که در افزایش قدرت سیستم ایمنی و درمان و بهبود عملکرد سیستم گوارشی دارد اما به دلیل انباشت سموم و داروهای شیمیایی استفاده شده توسط زنبور دار در آن، توصیه نمی شود مگر اینکه مانند مجموعه ی هوبی،در فرآیند تولید عسل و نگهداری کندوها از هیچ مواد شیمیایی و غیرارگانیک استفاده نشده باشد که در این صورت عسل مومدار یک خوراکی بسیار ارزشمند محسوب می شود. همچنین در بین زنبورداران بسیار مرسوم است که از موم های مصنوعی برای تولید عسل استفاده میکنند.که ناگفته واضح است که موم های صنعتی چه خطرات جبران ناپذیری برای سلامتی انسان دارند در تولید عسل هوبی،از هیچگونه موم خارجی(تهیه شده از بیرون)استفاده نمی شود و موم های عسل هوبی،100٪ طبیعی و ساخته زنبور های عسل است. مجموعه ی هوبی مفتخر است که در سالهای فعالیت خود توانسته بازخوردهای بسیار خوبی رااز مشتریان عزیز خود چه در زمینه ی درمان بیماری ها و چه در زمینه ی افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن دریافت کند.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
ماهی خان طی مدت 30 سال تجربه کاری قراردادی طولانی مدت با قایق ها و لنج های منطقه جنوب دارد و آبزیان تازه صید شده را صبح زود و قبل از طلوع آفتاب از صیادان تحویل گرفته و به سرعت توسط خودروهای مخصوص حمل آبزیان بارگیری می کند. محصولات در زیباترین و با کیفیت ترین حالت بسته بندی می شوند و با پست هوایی به دست شما می رسند.بدین صورت در کمترین زمان ممکن ماهی تازه جنوب در سفره شماست. تیم ماهی خان توانایی ارسال محصولات دریایی به تمامی مراکز استان ها را دارد تا بدین گونه نقشی در سفره های تمامی هم میهنان ایفا کند. ماهی سکن که به سوکلا ، سه کله و سکله نیز معروف است یکی از گونه ماهی های بسیار پرطرفدار جنوب است که دارای امگا3 فراوان می باشد. گوشت نرم و لطیف این ماهی بهترین گزینه برای پخت قلیه ماهی و ته چین ماهی است . گوشت این ماهی بر خلاف بسیاری از ماهی ها بو ندارد که آن هم بخاطر تغذیه این ماهی است .گوشت چرب ، نرم وترد ماهی سکن ، این ماهی را برای درست کردن شنسل و ماهی سوخاری بهترین گزینه قرار می دهد .این محصول به صورت فیله فرآوری شده است و به صورت 4 بسته 500 گرمی ارسال می گردد. هر کیلو فیله ماهی برای 4 تا 5 نفر مناسب است. .
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
برنج یکی از اصلیترین غذاهای ما ایرانیان است که معمولا حداقل روزی یک وعده سر سفره هر ایرانی وجود دارد. منظور از برنج سر لاشه برنجیست که هم دانه ی کامل و هم دانه های شکسته و نوک پریده دارد لذا همانند نیم دانه نخواهد بود و برای طبخ منزل مناسب است برنج سرلاشه ایرانی یکی از برنجهای کشت شده در شمال ایران است که دانه بندی آن دارای شکسته می باشد. این برنج عطر و طعم نسبتا مناسبی دارد بعلاوه خوشپخت و و خوش شکل است و اکثرا برای منزل از این برنج استفاده می شود . وزن این برنج همانند اکثر برنج های ایرانی موجود در بازار به مرور زمان و خشک شدن برنج های تازه حدود 1 تا 3 درصد (حدود 100 تا 300 گرم) افت میکند.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
کره پسته بکلی کره پسته تولید شده در مجموعه روغنکده بکلی بدون هیچ گونه مواد افزودنی از جمله شکر، نمک و ... تهیه میشه و از طرفی هیچ ماده نگه دارنده ای هم ندارد. کیفیت مغز پسته که برای تولید این کره استفاده میشه فوق العاده بالاست به طوری که از پسته های تازه و یکدست سورت شده و درشت کره گیری انجام میشود. کره پسته روغنکده بکلی با استفاده از دستگاه های تمام استیل و تیغه های سخت کاری شده و دارای فود گرید تهیه میشه که این موضوع کیفیت کره رو دو چندان میکند طرز تهیه کره پسته پسته های خام و سورت شده توسط دستگاه های ایتالیایی و با حرارت غیر مستقیم رُست میشوند تا هم روغن طبیعی موجود در دانه ها به نزدیکی سطحشون برسد و همچنین طعم بهتری بگیرند. پس از رُست شدن، دانه ها خنک میشوند و در ظروف بهداشتی به محل کره گیری حمل میشوند. مغز های پسته وارد قیف دستگاه کره گیر میشن و این دستگاه مثل یک چرخ گوشت عمل میکنه. در واقع مغزها فقط له میشند و در این فرایند نه ماده ای به اونها اضافه میشد و نه بخشی از اونها کم میشود. بنایراین تمامی وزن مغزها به کره پسته تبدیل میشود (از یک کیلو مغز پسته، یک کیلو کره پسته حاصل میشود). این کره تولید شده، مستقیما وارد ظروف بهداشتی و دارای فود گرید میشود و پس از لیبل زنی و پلمپ شدنِ درب انها آماده عرضه خواهد بود. خواص کلی کره پسته ضد کم خونی بدن حاوی پتاسیم، کلسیم، روی و منیزیم تقویت قوای عمومی بدن سرشاز از ویتامین ها کمک به سلامت قلب و عروق فاقد هر گونه مواد افزودنی آنتی اکسیدان بالا کمک به کاهش وزن ترویج باکتری های سالم روده کاهش کلسترول و فشار خونپ سلامت رگ های خونی کمک به کاهش قند خون
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
این روغن از نوع روغن محلی بنام روغن حیوانی گوسفندی می باشد که از شیر تازه گوسفند تهیه شده است – دارای خواص درمانی – مناسب پخت و پز - موثر در سلامت قلب و عروق و مناسب استفاده برای تمام سنین می باشد.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
ورنی، که گاه به آن گلیم سوزنی نیز گفته میشود نوعی سوماک است، که بدون مراجعه به نقشه توسط دختران و زنان عشایر ارسباران بافته میشود.در واقع ورنی نوعی گلیم یک رو یا گلیم فرش نما بدون پرز است و به سبک پود پیچی یعنی گذراندن پود اصلی از تار و پیچش نخ خامه به دور نخهای تار شکل گرفته و نقش میپذیرد.طرح کلی ورنی از سه جز حاشیه، متن، و ترنج (göl به معنی حوض) تشکیل شدهاست.ویژگی دکوری اصلی عنصر-S است، که گاهی در فرمی شبیه S یا 5 نمایش داده میشود. این عنصر در فرهنگ کوچ نشینان مفهوم اژدها را القا میکند. بافندگان ورنی از نقشهایی چون گوزن، آهو، گرگ، سگ گله، بوقلمون، مرغ و خروس، شغال، روباره، پرندگان محلی و … به گونهای بسیار زیبا و به صورت هندسی استفاده میکنند.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
انگشتر زمرد سنتاتیک مردانه با رکاب دست ساز طرح رولکسی. جنس رکاب این انگشتر نقره با عیار 925 می باشد که به خاطر خواص و قیمت مناسب در جواهرسازی و ساخت انگشتر بسیار استفاده می شود.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
اگر به دنبال یک مجموعه بسیار ویژه هستید و نمیدانید چه چیزی باید تهیه کنید، ما به شما توصیه میکنیم از بگلدان و آجیل خوری فیروزهکوبی و ترمه ابریشم غافل نشوید. یک هنر زیبای ایرانی که همه را مجذوب خود میکند. مجموعه در یک بسته بندی چشم نواز به شما ارائه میشود. تا ارزش آن را دو چندان کند. قطعا این مجموعه نفیس، از ذهن هیچ هدیه گیرندهای پاک نخواهد شد. در ادامه کمی از هنر فیروزه کوب برای شما خواهیم گفت. فیروزهکوبی از صنایع دستی زیبا و تلفیقی ایرانی است. تلفیقی از مس و سنگ فیروزه. در این صنایعدستی چشمنواز سنگهای فیروزه در اندازههای بسیار کوچک بهصورت منظم و با فاصله اندک در کنار هم قرار میگیرند و سپس پرداخت میشوند. عمر فیروزهکوبی زیاد نیست و آنگونه که گفته شده است. قدمتی 60 ساله دارد. شخصی بنام یوسف حکمیان معروف به محمد رضا در مشهد کار فیروزه کوبی بر روی زینت آلاتی مانند دستبند، گل سینه و گوشواره را شروع کرد. حدود بیست سال بعد این صنعت توسط صنعتگر دیگری بنام حاج داداش از مشهد به اصفهان برده شد. در حال حاضر اصفهان پرچمدار بهترین و نفیسترین تولیدات این هنر با ارزش است و هنرمندان و صنعتگران زن و مرد اصفهانی به تولید این هنر اشتغال دارند. فیروزهکوب مرغوب را چگونه بشناسیم؟ هنگامی که از قطعات ریزتر فیروزه در سطح کار استفاده شود ظرافت بیشتری خواهد داشت. بنابراین به دلیل پر کار بودن ارزش بیشتری دارد. بهترین و مرغوبترین تولیدات فیروزه کوبی به شیوهای ساخته میشود که قطعات فیروزه با نظم و دقت کافی در کنار هم قرار گرفته باشند و فاصله زیادی میان آنها نباشد. به طوری که در مراحل پرداخت و قرار دادن قطعات دیگر جابجا نشده و از سطح فلز جدا نشود.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
فرش سلطان آباد مدرن ایرانی تهیه شده از الیاف طبیعی و رنگ های گیاهی با طرح های اختصاصی و الهام گرفته از طرح های ویلیام موریس و توجه به هنر اصیل قالی بافی ایرانی تهیه می گردد. جنبش هنر و صنایع دستی یک دوره منحصر به فرد در فرهنگ بریتانیا بود. فرش از اصیل ترین دستاوردهای این نهضت بود
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
گلیم دست بافتی ساده است از تار( پنبه یا پشم) و پود (پشم) که معمولاً از پشم حیوانات اهلی بر دار افراشته بافته شده که هر منطقه طرح مختص به خود را داراست. این هنر با وجود نفوذ بسیار مدرنیسم در کشورمان، هنوز اصالت خود را حفظ کرده است، گلیم در زندگی روستایی و عشایری و گاه شهری، نه تنها به عنوان زیر انداز، بلکه به عنوان تن پوش، سفره، خورجین، کیسه، پرده و گاه تزئین چادرهای عشایر نیز مورد استفاده قرار میگیرد.یکی از مشهورترین گلیمهای ایران، گلیم کردی خراسان است،که در حال حاضر کردهای خراسان در مناطق شمالی استان خراسان رضوی و خراسان شمالی زندگی میکنند می بافند. بافت سفره کردی یکی از دست بافته های داری مهم در خراسان شمالی است.جنس گلیمهای کردی خراسان به دلیل در دسترس بودن پشم گوسفند کردی ، اغلب پشمی است و به ندرت از الیاف پنبهای نیز استفاده میشود. نخهای گلیم کردی خراسان اغلب دستریس بوده و توسط روستائیان و عشایر همان مناطق تولید میشوند و با رنگهای گیاهی رنگ آمیزی شده اند.اگر دوست دارید فضایتان از هنراصیل وسنتی ایرانی خالی نباشد این گلیم به شما کمک خواهد کرد.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
کیف دوشی با کد SHB07، از چرم طبیعی گاوی ساخته شده است. کاملا دست ساز و دست دوز بوده تمام مراحل ساخت کیف از برش، سوراخ کاری تا دوخت با دست انجام شده است و دارای سه فضای مجزا است که قسمت وسط دارای زیپ می باشد. نخ مورد استفاده از نوع موم زده و آستر داخلی به کار رفته از جنس سوئیت است. برای بند کیف از دو لایه چرم طبیعی به پهنای 2/5 سانتیمتر استفاده شده و یراق آلات به کار رفته از جنس مرغوب و آبکاری شده است. لبه ها و بند کیف با رنگ پرداخت شده است.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
این گبه دست بافت محصول صددرصدطبیعی و ارگانیک است که حاصل تلاش روستاییان کشورعزیزمان ایران میباشد.رنگ های استفاده شده در این گبه همگی گیاهی و دوستدار محیط زیست هستند. لازم به ذکراست در رنگرزی نخ های این گبه ها هیچگونه ماده شیمیایی که با محیط زیست ناسازگار باشد استفاده نگردیده و همچنین در شست و شو و سرویس نهایی این گبه ها از مواد شوینده سازگار با محیط زیست استفاده شده است.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
رکاب دست ساز شبکه کاری شده. نگین زبرجد آفریقایی گوهری با ارزش که بر روی رکاب این انگشتر قرار گرفته و زیبایی این اثر را چندین برابر میکند. جنس رکاب این انگشتر نقره با عیار 925 می باشد که به خاطر خواص و قیمت مناسب در جواهرسازی و ساخت انگشتر بسیار استفاده می شود.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
انگشتر زبرجد مردانه با رکاب دست ساز شبکه کاری همراه با مخراجکاری یاقوت سرخ و یاقوت کبود و سیترین. نگین زبرجد آفریقایی گوهری با ارزش که بر روی رکاب این انگشتر قرار گرفته و زیبایی این اثر را چندین برابر میکند. جنس رکاب این انگشتر نقره با عیار 925 می باشد که به خاطر خواص و قیمت مناسب در جواهرسازی و ساخت انگشتر بسیار استفاده می شود. نگین زبرجد قرار گرفته روی این انگشتر بدلیل کیفیت بسیار بالا و تراش لیزری بسیار دقیق و زیبا باعث ارزشمندتر شدن این محصول شده است.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
فیروزه کوبی یکی از معدود رشته های صنایع دستی است که زیبایی و گیرایی یک فرآورده ی خوب صنایع دستی را با خود دارد، بطوریکه گفته می شود قدمت این صنعت به حدود شصت سال قبل می رسد، در آنزمان شخصی بنام یوسف حکمیان معروف به محمد رضا در مشهد کار فیروزه کوبی بر روی زینت آلاتی مانند دستبند، گل سینه، گوشواره و .... را شروع نمود و حدود بیست سال بعد این صنعت توسط صنعتگر دیگری بنام حاج داداش از مشهد به اصفهان برده شد.
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
سفالگران از اوایل اسلام تا عصر سلجوقی از طرح و نقش مختلف برای آرایش انواع ظروف سفالین این دوره استفاده کردهاند. این ظروف و سفالها تنوع بسیاری از نظر تکنیک ساخت و پرداخت داشتهاند و در کارگاههای گوناگون سفالگری از جمله نیشابور، ری، گرگان ساخته شدهاند. هنرمندان سفالگر از انواع طرح و نقشهای متداول مانند نقوش گیاهی، هندسی، نوشتههای کوفی، صحنههای رقص و نوازندگی و دیگر نقوش برای آرایش سفالینهها استفاده کردهاند. یکی از فرمهای رایج سفالینهها در جهان اسلام ظروفی سفالی موسوم به آلبارلو است، آلبارلو نام ایتالیایی است که به کوزههای کمر باریک یا استوانهای شکل با گردن گیلویی دار اطلاق میشود. تولید این ظروف سفالی از سده 4هجری تا پایان دوره ایلخانی در ایران رواج داشتهاست، از قدیمترین یافتههای این گونه سفالها منسوب به ری است. ظروف سفالی آلبارلو به دوگروه بدنه استوانهای و تا حدودی مقعر (گلدانی شکل) و بدنه محدب (خمچه مانند با قطر بدنه حدود 17 تا 19 سانتیمتر) گردن کوتاه تقسیم میشوند. از نمونههای جالب آلبارلوهای ایرانی آنهایی اند که به روش نقش افزوده یا قالبزده منقوش شدهاند، یکی از آنها، گلدانیست با نقش برجسته نوازندگان که در ری کشف شده است ومتعلق به قرن 6 و 7 هجری میباشد باتوجه به روایتهای نوشتاری و نقوش بازمانده در ایران باستان موسیقی از جایگاه والایی برخوردار بودهاست و اغلب شاهان و دولت مردان به موسیقی اهمیت میدادند و هنری جداگانه نبود و همراه با سایر رسوم اجتماعی در جشنها و مراسمات مذهبی اجرا میشدهاست، از این رو نام سازهای بسیاری باقی مانده که نقوش برخی از آنها در نقش برجستهها، طرح و نقوش روی ظروف دوران مختلف قابل شناسایی است. گلدان یا آلبارلوی نوازندگان از جنس سفال در ابعاد طول 18 xعرض 18 x ارتفاع 31 سانتی متر توسط هنرمندان دستان سرامیک درپخت 850 درجه و لعاب فیروزهای در پخت 950 درجه بازسازی شده است
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
محصول مجسمه santacluse ( بابانوئل ) ساخته شده از چوب و پلیمر گیاهی محصولی ارزشمند که توسط هنرمندان زبده ساخته و رنگ آمیزی گردیده است . رنگ به کار گرفته شده در این محصول بهداشتی و از مشتقات مواد معدنی عالی می باشد . استفاده از محصولات پایدار و دوست دار محیط زیست گامی موثر در حفظ محیط زیست و رهایی از محصولات شیمیایی و پلاستیکی می باشد .
بیشتر بدانید . . . !اطلاعات بیشتر . . .
معرفی
پرنده سرامیکی خام مجموعه دوازده عددی مناسب برای انواع طراحی و نقاشی و نقطه کوبی و... روی سرامیک میباشد. این پرنده از جنس سرامیک بوده و تماما در کوره پخته شده است.
بیشتر بدانید . . . !